26 maaliskuuta, 2013

It's a sunny day outside

Huomenta, tai joillekin jo päivää! Tuli herättyä vähän myöhään, kun ei voi vielä olla töissä tai missään muuallakaan. Vielä kuluu päivät sohvalla vietellen, jotta pääsen varmasti tästä influenssasta eroon. Täytyi keksiä jotain positiivisempaa ajateltavaa ja se positiivinen asia näyttäytyy onneksi meidän ikkunastakin! Aurinkohan se siellä paistaa! <3


Ei ihan vielä lasketa kahden käden sormilla, mutta ei paljoa yli kuukausi kun harjoittelu loppuu ja lähdetään äidin kanssa aurinkolomalle Alanyaan, Turkkiin. Whiiii! Oi että kuinka ihanaa lähteä lomailemaan kunnolla ja pitkästä aikaa äidin kanssa. Aivot voi jättää huoletta Suomeen ja heittää vaan hellevaatetta matkalaukkuun! Molemmat ollaan mahdottomia auringonpalvojia, niin sen tietää, että päivät ollaan selät liimattuna aurinkotuoliin ja illat heilutaan basaareilla... Ei tuosta Suomen tulevasta kesästäkään voi koskaan olla varma, yleensä aina pettyy, niin hyvä että pääsee edes viikoksi helteeseen. :)


Meidän hotelli


Ajattelin köllötellä valtaosan lomasta tässä ;)



Mun täytyy ihastella tuota aurinkoa vaan lasin täältä puolen, etten mee heilumaan tonne keväisissä vaatteissa puolikuntoisena ja sit ollaanki yhtäkkiä taas kuumeessa. Nyt vaan kaikki malttia ton kevään tulon kanssa, ei kannata liian aikasin heittää talvitakkia ja pipoja varaston pohjille, vaikka se kyllä houkuttelis ;)

Nyt täytyy varmaan mennä vähän kattoon monen päivän tauon jälkeen koulujuttuja ja sit vois kattoo parit jaksot Gossippia (sanoin ettei näin tyhmään ohjelmaan voi jäädä koukkuun ja nyt katon silti Netflixistä 3. kautta aloittaessani pari viikkoa sitten katsomaan ko. ohjelmaa. Mutta kuinkas kävikään hehe... :D) Palaillaan taas myöhemmin!


-Marge

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti