28 syyskuuta, 2013

Long time no see, long time no ocean


Kauheesti kaverit kyselly, että koska mä kirjotan blogiin taas. Ei tää nyt kovin aktiivista bloggaamista ole, jos on viimeks kirjottanu huhtikuussa. Jotenki tästä pitäs tehdä sellanen rutiini, ei tästä muuten tuu mitään. Koitan nyt syksyllä panostaa vähän enemmän tähän postailuun. Kesällä oli niin kiireistä, ettei muistanu melkeen koko blogin olemassa oloa!
Tässä syyskuun aikana tekemiäni löytöjä. Vaatteet ja asusteet on löytöjä alennusmyynneistä tai kirpputorilta. 



   
           






















Laukkuja ei voi koskaan olla liikaa...   





Oon pitkään etsinyt tekonahkatakkia ja nyt löysin just täydellisen!
Koittamani takit on aina ollu sellasia napapitusia, enkä osaa pitää sellasia. Ekaa kertaa löysin sopivan pitusen nahkatakin, melkeen jopa vähän liian pitkän, vou! Takki löytyi Cubukselta. Syksyisen viininpunaiset ihanuudet eli nahkajäljitelmähousut löysin Kappahlista.

Helsinkiin avattiin Ruoholahteen pari viikkoo sitten BodyAction myymälä. Ajattelin vaan käydä avajaisissa kattelemassa, mutta kas kummaa kun sieltä tarttuki sit mukaan vähän kaikenlaista, hups... Kaikki tulee kyl tarpeeseen. Toi smartshake on niin kätevä, treeneihin riittää toi yks ja ainut pullo! Oon jo pitkään kuolannu noita housuja, joten oli aivan pakko sijottaa noihin Better Bodiesin camohousuihin. Täytyyhä treenatessa olla viimisen päälle pelit ja vehkeet.  ;)























Viime Turkin matkalta löytynyt ihanuus maximekko. Voihan kesä ja värikkäät mekot. < 3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti