29 syyskuuta, 2013

Weekend

Viikonloppu meni taas aivan liian nopeesti. Oli kyl kivaa, kun sai nukkua pitkään, nimittäin huomenna alkaa viiden viikon sisätautien hoitotyön harjoittelu. Se on onneks vaan päivätyötä, joten töiden jälkeen ehtii tekemään kaikkea muutakin. :) Hiukan kyllä jännittää ensimmäinen harjoittelu sairaalassa. Mutta hyvin se menee, kuhan nyt alkujännitystä vaan! 

Eilen mulla oli tankkauspäivä, joka tuli kyllä tarpeeseen. Nyt on energiaa ja kohta lähdenki tästä salille! Tein vähän itse pizzaa ja oli pakko ostaa mariannesuklaamuffinsi ja korvapuusti (<3 mun heikkous). Lisäksi söin lihapullia ja pakasteranskalaisia...Aamupalalla keittelin ohrasuurimopuuroo. Huhhu kyllä maha oli hetken aikaa ku pallo, mutta nyt se on onneks laskeutunu. :D 

Oltiin eilen Forumin kukontorin avajaisissa. Siellä esiinty Cheek, oli kyllä jännä keikka. Ihmiset roikku liukuportaiden reunoilla ja kaikki kurkki kaiteilta alakerrokseen lavalle. Me oltiin katsomassa keikkaa ihan ylimmässä kerroksessa screenilta, ei toivookaan mahtua niiden teinien joukkoon sinne alakertaan. :D Auta armias kun Cheek alko huudattamaan yleisöö, sitä kiljunnan määrää...





                     
Oon ihan hulluna kaikkiin glitteripaljettitimanttiniittihässäköihin vaatteissa. Eikös ollut sitte pakko ostaa pipokin timanteilla! Aloin myös tuunaamaan tylsää kauluspaitaa...korukivillä. Eipä tarvii maksaa kaupassa 30 euroa kauluspaidasta korukivillä tms. ja saa omanlaisensa kun tekee itse! 



Tänään heräsin aikasin aamulenkille ja oon siivoillut sekä kävin ostamassa ulkosen kovalevyn. Konetta täytys vähän vissiin huoltaa, kun ei tee enää edes päivityksiä. Äkkiä siis kuvat talteen ulkoselle kovalevylle! Nyt puddingit naamaan ja kohta salille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti